Faciliteiten Ardennen

Wandelen en fietsen in de Ardennen

Het vakantiehuis ligt in een omgeving met veel faciliteiten en mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Vanuit het huis kunt u vele wandelingen en fietstochten ondernemen. Deze wandel- en fietsroutes in de omgeving zijn er in verschillende afstanden, dus voor ieder wat wils. Daarnaast staat de regio van Houffalize bekend om zijn mountainbike tochten. Ieder jaar vinden hier de wereldcuptoernooien in de maand mei plaats.

Wandelen in de natuur
Een grot

Grotten bezoeken

De grotten van Han is één van de populairste attracties van de Belgische Ardennen. De grotten vormen een stelsel van onderaardse grotten in Han-sur-Lesse nabij Rochefort. Ze werden gevormd door de rivier de Lesse in de Calestienne die gelegen is op de overgang tussen de Famenne en de Belgische Ardennen. Het geheel staat bekend als een van de grootste grottencomplexen van Europa.

Kanovaren

Bijna het hele jaar door is kanovaren op de rivier de Ourthe mogelijk. In de Ardennen is kanovaren en kajakken een populaire attractie. Op circa 15 km afstand van het vakantiehuis zijn er mogelijkheden om te gaan kanovaren.

Kanovaren op een beekje

Zwembaden

· Les Onays
· Aqua L'O

Bierbrouwerij

· Brouwerij van Achouffe

Kastelen

·  La Roche-en-Ardenne
· Jemeppe

Langlaufen

· Baraque de Fraiture

Ontdek de Ardennen

In een weekend, week of midweek

Natuurfoto met een beekje